Kaka: Nemam želju da se vraćam u Evropu

Želi ostati u Orlandu

Kaka: Nemam želju da se vraćam u Evropu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Ricardo Kaka prethodnih nekoliko sezona igra u Sjedinjenim Američkim Državama, ali se u posljednje vrijeme špekuliše da bi mogao napustiti Orlando.

Na kraju naredne sezone Kaki ističe ugovor sa Orlandom, a mediji u Sjedinjenim Američkim Državama počeli su pisati da bi se ovaj iskusni fudbaler ponovo mogao vratiti u Evropu. Ipak, Kaka je prekinuo sve špekulacije i jasno je rekao gdje želi da igra u budućnosti.

"Dogodio se nesporazum, ali istina je da sam ja sretan ovdje. Imam još jednu godinu ugovora i želja mi je da ga produžim jer zaista želim da ostanem ovdje. Naravno da nikada ne znate šta se može desiti, ali trenutno je moja želja ostanak u Orlandu", rekao je Kaka.

Nekadašnji fudbaler Milana i Real Madrida u MLS-u igra već dvije godine i priznao je da će najvjerovatnije završiti svoju karijeru SAD-u. O povratku u Evropu Kaka kaže:

"Od toga zaista nema ništa. Ja sam na zalasku karijere i nema smisla da se ponovo vraćam u Evropu. Imam želju da igram još uvijek, ali treba biti realan i naći nivo na kojem možete igrati u ovim godinama", rekao je Brazilac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi