Kaka: Nisam na Zidaneovom nivou

Brazilac neće dres sa brojem pet

Kaka: Nisam na Zidaneovom nivou

Brazilski as i novo pojacanje Real Madrida Kaka objasnio je zašto je odbio uzeti dres sa broj pet u Kraljevskom klubu.

“To nema ama baš nikakve veze sa Zidaneom (koji je prije nosio dres sa brojem pet op.a.). To ima veze što kod nas u Brazilu dresove sa tim brojem nose defanzivni fudbaleri. Iz tog razloga sam odlučio da mi broj osam ostane na dresu. Taj broj nosim od kako sam počeo igrati fudbal u Sao Paolu”, rekao je Kaka.

“Zidane je legenda fudbala. On je napravio mnogo toga sa reprezentacijom Francuske i Real Madridom. On je ipak na višem nivou od mene jer je pisao istoriju dok je igrao fudbal. Ja to još nisam dostigao i nije mi ugodno kada me porede sa Zidaneom”, dodao je Kaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.