Kaka: Poslije mene su Zlatnu loptu osvajali vanzemaljci

Legendarni Brazilac se našalio

Kaka: Poslije mene su Zlatnu loptu osvajali vanzemaljci

Teme:

Legendarni brazilski fudbaler Kaka od ove sezone s mnogo uspjeha nastupa u MLS-u.

Kako se bliži zalasku karijere, Kaka se sve češće prisjeća vremena kada je važio za najboljeg fudbalera na svijetu, a tim povodom je dao i jednu vrlo zanimljivu izjavu.

"Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Messi i ja smo jedini osvajači Zlatne lopte koji i dalje aktivno igraju. Ponosan sam što stojim pored tako velikih igrača", rekao je Kaka, koji se potom malo našalio:

"Posljednji sam osvajač Zlatne lopte prije ere Messija i Ronalda. Tačnije, posljednji sam osvajač ove nagrade koji je rođen na ovoj planeti. Nakon mene, osvajali su je vanzemaljci".

Kaka je bio najbolji fudbaler svijeta 2007. godine, a nakon njega su sve nagrade osvajali Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti