Kaka zamjena za Beckhama u Galaxyju?

Američka ekipa želi dovesti Brazilca

Kaka zamjena za Beckhama u Galaxyju?

Ekipa sjevernoameričke nogometne MLS lige, Los Angles Galaxy, želi da u svoje redove dovede nekadašnjeg najboljeg  nogometaša svijeta Brazilca Kaku, koji bi u klubu trebao da nadoknadi Engleza Davida Beckhama. 

Nakon subotnjeg oproštajnog susreta Beckhama u finalu MLS lige, Los Angeles namjerava da u klub dovede  novog nogometaša, koji ne spada u okvir strogih pravila  MLS lige i strogih finansijskih uslova takmičenja.  

 

Kaka je zbog odlaska Beckhama moguća zamjena. S njim  bi bili zadovoljni svi igrači, posebno napadač Robbie Keane. 

 

"Kao ekipa  želimo, da budemo što jači. Kaka je 2007. godine dobio  priznanje za najboljeg nogometaša svijeta. U klubu bi s veseljem pozdravili svakog igrača njegovih kvaliteta", kazao je Keane. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.