Kakav dan u Monacu, stiglo još jedno pojačanje!

Keita potpisao

Kakav dan u Monacu, stiglo još jedno pojačanje!

Edmir Škorić

Francuski klub Monaco potvrdio je na zvaničnoj stranici kako je Balde Keita potpisao ugovor.

Danas je Monaco predstavio Stevana Jovetića, a isti dan stiglo je još jedno zvučno pojačanje iz Serije A.

Igrač koji je povezivao s Juventusom i Milanom na kraju je odabrao Monaco s kojim je potpisao ugovor na pet godina i sada bismo već mogli sa sigurnošću konstatovati da Kylian Mbappe napušta Kneževe i prelazi u PSG.

Prema informacijama iz Francuske, Keita je plaćen 30 miliona eura. 

"Sretan sam da dolazim u Monaco, klub velike historije. Radujem se novom izazovu. Mnogi igrači i prijatelji su mi rekli samo najbolje o Monacu. Odmah sam pristao kada su me pozvali da dođem. Ovo je projekat koji me privlači", rekao je Keita, koji je iako mlad skupio više od 100 utakmica u Seriji A igrajući za Lazio. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi