Kakav dan za Čelik: Zeničani doveli i treće pojačanje
Antolović je iskusan čuvar mreže i svakako da će dobro doći Zeničanima u narednoj sezoni u kojoj će imati mnogo veće ambicije

Bivši golman Željezničara stiže na Bilinom polju

Kakav dan za Čelik: Zeničani doveli i treće pojačanje · Zvanično

D. Kurbegović

Nakon što su danas dogovorili ostanak Bojana Pavlovića i potpisalo s njim ugovor na tri godine, te dogovorili i dolazak stopera Tarika Isića iz Radnika s kojim su potpisali ugovor na dvije godine, Zeničani su angažovali još jednog igrača za narednu sezonu.

Klub s Bilinog polja večeras je dogovorio saradnju i s iskusnim čuvarom mreže Marijanom Antolovićem.

Antolović je poznat bh. javnosti iz vremena dok je branio za Željezničar, a ovaj 30-godišnji čuvar mreže u Zenicu stiže iz Osijeka, koji mu je bio posljednji klub.

Saradnja s Antolovićem će biti na dvije godine i sada su Zeničani s njegovim potpisom riješili pitanje golmana za narednu sezonu. Pavlović, Antolović i Karajbić će se boriti za jedinicu u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima očekuje se dolazak još nekoliko igrača, a današnji dan dokaz je da u Čeliku ozbiljno misle o narednoj sezoni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Dobro nam dosao Marijane Limvo likCe do baGro
0 25
Centarfor
Bravo za Likce! Bilo bi fino vidjeti konacno i Celik u Europi, Robijasi stvarno to zasluzuju kao i grad Zenica.
1 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi