Kakav je ovo hat-trick mogao biti Slimanija, ali je na kraju postao tragičar Monaca
Slimani je imao dva pokušaja u 81. minuti, ali nije uspio postići gol za 3:1

Monaco je ponovo ostao bez pobjede

Kakav je ovo hat-trick mogao biti Slimanija, ali je na kraju postao tragičar Monaca

S. Pašalić

Nogometaši Monaca su u 4. kolu Ligue 1 stigli na gostovanje kod Strasbourga i odigrali 2:2.

Kneževi su nakon tri kola imali dva poraza i jedan remi, a u utakmici protiv Strasbourga su ponovo ispustili pobjedu.

Ekipa Leonarda Jardima je dobro krenula u meč i stigla do vodstva u 11. minuti kada je Islam Slimani postigao gol za 1:0.

Domaći su ipak u 39. minuti izjednačili na 1:1 nakon što je Lala postigao gol iz penala. Ipak, samo minutu kasnije, Slimani je postigao svoj drugi gol za novo vodstvo Monaca.

Strasbourg je u drugom poluvremenu uspio stići do izjednačenja u 84. minuti kada je Thomasson postigao gol za 2:2, a ispostavilo se na kraju da je to bio i gol kojim je ova ekipa uspjela osvojiti bod.

Ipak, Monaco je samo tri minute prije drugog gola Strasbourga moga riješiti sve dileme oko pobjednika.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Igrači ovog tima su odigrali fenomenalnu akciju i nizom sjajnih dodavanja izbacili odbranu Strasbourga, a Slimani je na kraju izašao sam pred golmana domaćih.

Napadač Monaca je međutim prvo pogodio prečku, a lopta mu se ponovo odbila i on je pokušao škaricama postići gol, ali je golman Strasbourga sjajno reagovao i odbranio njegov šut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi