Inter dogovorio prodaju Icardija, ali on odbija da ode
(Foto: EPA)

Argentinac pravi probleme Nerazzurrima

Inter dogovorio prodaju Icardija, ali on odbija da ode

M. Šljivak

Ekipa Intera dogovorila je prodaju Maura Icardija.

Nakon dolaska Alexisa Sancheza iz Manchester Uniteda, argentinski napadač je izgubio i posljednju nadu da će se naći u rosteru u utakmicama za ovu sezonu.

Ipak, on nema namjeru da ode. Inter je čak i dogovorio njegovu prodaju sa Monacom, koji je Argentincu bio spreman ponuditi platu od 10 miliona eura godinišnje, no od odlaska među Kneževe neće biti ništa.

Icardi i njegova supruga Wanda Nara su odbili da odu u Inter, te je sada tim iz Milana u ogromnom problemu, jer silno žele da prodaju ovog 26-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa druge strane španski mediji tvrde da će do kraja prelaznog roka (2. septembar), Icardija pokušati da angažuje madridski Atletico.

Tim iz Madrida će pregovore pojačati tokom vikenda kako bi u ponedjeljak završili transfer i tako dobili veliko pojačanje u napadu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
Na tekstu od 19.08. Causevic navodi da Monaco Icardiju nudi 12 miliona eura godisnje...danas pisete da mu nude 10 miliona eura godisnje..pa ne radi se LJUDI o 2 KM, radi se o 2 miliona eura..Citate li vi uopste sta vam pisu kolege NOVINARI?
3 0
K79
samo ti slušaj wandu !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi