Kakav je to sretnik: Torresovih najboljih 11 izgleda poput tima iz snova

Igrači s kojim je dijelio svlačionicu

Kakav je to sretnik: Torresovih najboljih 11 izgleda poput tima iz snova

A. Čaušević

Fernando Torres je prije nekoliko dana proslavio 36. rođendan. El Nino je ranije okačio kopačke o klin, a mnogi ga pamte kao jednog od najboljih napadača svoje generacije. 

U karijeri je igrao za Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea, jedno vrijeme je bio i član Milana. Godinama je nosio dres Španije i samim tim igrao s najboljim igračima svijeta.

Za zvaničnu stranicu Liverpoola Torres je sastavio idealnih 11 od igrača s kojim je tokom svoje karijere dijelio svlačionicu, odlučio se za formaciju 3-4-3.

Radi se o izuzetno jakoj ekipi koja bi definitivno izgleda poput tima iz snova s obzirom da bi na svim pozicijama igrala zvučna imena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Legendarni Španac je na gol stavio Jana Oblaka, dok odbrambeni trio čine Carles Puyol, Diego Godin i John Terry.

Javier Mascherano, Xabi Alonso, Steven Gerrard, Xavi Hernadez bi igrali u veznom redu, dok je Torres u napad osim sebe stavio Andresa Iniestu i Davida Villu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi