Kakav lob: Još ima čarolije u nogama Diega Armanda Maradone

"Mali zeleni" uživa u fudbalu

Kakav lob: Još ima čarolije u nogama Diega Armanda Maradone

Najbolji argentinski fudbaler svih vremena, legendarni Diego Armando Maradona, pokazao je na jednoj egzibicionoj utakmici da u njegovim nogama još uvijek ima fudbalske magije iz igračkih dana.

Sa nekoliko maestralnih poteza pokazao da još uvijek posjeduje fudbalsko znanje i tehniku koja ga je krasila u najboljim danima njegove aktivne igračke karijere.

Iako će 30. oktobra ove godine napuniti 54 ljeta, "mali zeleni" je sa dva gola, od kojih je prvi bio spektakularan lob udarac, te jednom asistencijom, oduševio navijače na jednom meču veterana.

Oba gola Diego je proslavio na sebi svojstven način, u zagrljaju argentinskih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti