Kakav sastav: Fudbaleri Španije koji će Mundijal gledati od kuće

Nisu se našli na spisku

Kakav sastav: Fudbaleri Španije koji će Mundijal gledati od kuće

Endin Čaušević

Selektor Španije, Julen Lopetegui, danas je objavio spisak selekcije Španije za Mundijal u Rusiji koji je iznenadio mnoge.

Lopetegui je odlučio da uzdrma špansku sportsku javnost objavom spiska za Svjetsko prvenstvo jer nije uvrstio nekoliko velikih zvijezda Crvene furije. Tako će preko malih ekrana Mundijal pratiti Pedro, Morata, Mata, Fabregas i mnogi drugi.

Naravno, Španci su odmah dali do znanja selektoru da baš i nisu zadovoljni spiskom, te da su se neki fudbaleri jednostavno morali naći u avionu za Rusiju.

Mediji na Pirinejima odlučili su napraviti najbolji sastav od igrača koji će Svjetsko prvenstvo pratiti iz svojih kuća. Ekipa Španije izgleda zaista jako i sigurno je da bi svaki selektor poželio da ima barem neke od ovih igrača u svom rosteru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ekipa Španije koja ne ide na SP: Casillas, Sergi Roberto, Inigo Martinez, Bartra, Marcos Alonso, Ander Herrera, Illaramendi, Mata, Vitolo, Pedro, Morata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi