Kako će izgledati sastav Manchester Uniteda nakon dolaska Brune Fernandesa?

Veoma respektabilan tim

Kako će izgledati sastav Manchester Uniteda nakon dolaska Brune Fernandesa?

Endin Čaušević

Manchester United je potvrdio danas da su postigli dogovor s Sportingom oko transfera Brune Fernandesa.

Ovaj 25-godišnji Portugalac je dugo vremena bio na meti Crvenih đavola koji su konačno uspjeli pronaći zajednički jezik sa lisabonskim klubom.

Fernandes je već doputovao u Manchester na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor, te zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje ovog kluba.

Sigurno je da će Fernandes biti veliko pojačanje za United u nastavku sezone, te se navijači nadaju da će klub konačno zaigrati kako se od njih očekuje.

Dolaskom Fernadesa i oporavkom povrijeđenih igrača Ole Gunnar Solskjaer sada ima zaista na raspolaganju respektabilan tim. Engleski mediji već su objavili kako bi sastav Crvenih đavola mogao izgledati nakon dolaska Fernandesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, James, Fernandes, Rashford, Martial.

Image

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ovaj za 2 godine ide na posudbu u Stoke City AHHAHAHAHHAAH...jedina nada za United je ukidanje VAR-a,jer oni na posten nacin nikad nista nisu osvojili.
0 5
larokblum
Hahahahahaha..... PA OPET hahhaaahahahaah... godinu i pol kupujes jednog , eeeeeeeeej, jednog igraca !!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti