Kako izgleda konačni proizvod nakon 200 sati rada na koreografiji?

Navijači Marseillea su nešto posebno

Kako izgleda konačni proizvod nakon 200 sati rada na koreografiji?

Sinoć je Marseille na svom Velodromeu slavio u derbiju protiv omraženog Lyona, rezultatom 2:1.

Imali su domaći fudbaleri ogromnu podršku svojih navijača u pomenutom meču 13. kola Ligue 1 i sigurno im je ona dala vjetar u leđa.

A i prije nego što je meč počeo, domaći navijači su itekako motivisali svoje miljenike zaista spekatkularnom koreografijom, na svim tribinama Velodromea - jednog od najljepših stadiona na svijetu.

Navijači Marseillea su na ovaj način, u meču sa ljutim rivalom, željeli obilježiti i 120 godina postojanja kluba. Inače, prije same utakmice su se pojavile informacije da su se sve podgrupe navijača Marseillea ujedinile i 200 sati radile na koreografiji koja je sinoć trajala oko pet minuta.

Kako je izgledao Velodrome sinoć oko 21:00h je teško opisati, najbolje je da pogledate:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti