6

Komentari (6)

Zoilomas
Gluma ali u qurcuu, cisto se vidi kako mu je lijevu ruku vukao.
Haroni
Da ne govorim o golu koji je Origi postigao nakon sto je laktom zašteko protivničkog igrača. I gdje je situacija gdje Arnold glumi Gianlucu Pagliucu za direktan crveni karton i gdje Millner pravi faul za dva očigledna žuta u jednom te istom napadu Newcastela. Liverpool mi je bio draga ekipa sve dok ih sudije nisu pocele gurat. A zna se kako su izbacili Romu u proslogodisnjoj ligi prvaka.
Bhf
Za tvoju informaciju ako nisi gledao utakmicu:skok je bio regularan.Kod gola NC da slucajno nisu dali gol sudija bi dosudio penal i pokazao crveni karton ali posto je postivnut gol sudija je sisudio prednost i gol je bio validan.Za slucaj Milnera:dobio je zuti karton,a u jednom napadu nemozes dobiti dva zuta za jedan prekrsaj.Cak i da je svirao odma faul nakon prvog starta onda nebi stigao napraviti drugi.Tako u buduce malo proprati sta se desava.Poslusaj malo i strucne komentatore a ne da gledas utakmicu i parove u isto vrijeme.
HariS1110
bhf Svaka ti cast na odgovoru, samo ne trebas se truditi jel levati koji dodju na SportSport.ba da komentarisu nikad pameti nece doci.
Haroni
Svaka cast eksperti, da se malo uputite u nova pravila znali bi o cemu pricam. A vako nastavite kockat.
cako
Gluma par exellance iako navijam za Liverpul...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.