Kako je igrica "Call of Duty" otkrila transfer Jadona Sancha u Manchester United?

Svaka sitnica se prati

Kako je igrica "Call of Duty" otkrila transfer Jadona Sancha u Manchester United?

Endin Čaušević

Engleski mediji uvjereni su da će Jadon Sancho ovog ljeta napustiti Borussiju Dortmund, te da će karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Sancho je u Dortmund stigao iz Manchester Cityja za svega osam miliona eura, a tri godine kasnije njemački klub će ga prodati za oko 105 miliona funti. Engleski fudbaler je pokazao želju da se vrati kući, a njegov novi klub će gotovo sigurno biti United.

Već neko vrijeme se špekuliše da United pregovara s Dortmundom oko cijene za Sancha, te da je on već sve dogovorio što se tiče ugovora s Crvenim đavolima.

The Sun je također otkrio da je Sancho već neko vrijeme u kontaktu s nekoliko igrača Uniteda. U javnost su procurile informacije kako oni zajedno online igraju igricu "Call of Duty: Warzone", te da je Sancho već praktično igrač Uniteda.

Prvo je počeo igrati ovu igricu s Lingardom, a kasnije su se u sve uključili još Rasnford, Pogba, James i Williams. Oni skoro svaki dan provedu po nekoliko sati igrajući ovu igricu, a to je sve otkrio Lingard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igramo svaki dan Call of Duty. Tu su sa mnom jos Rashford, Williams, James, Pogba i Sancho. Uživamo u tome", rekao je Lingard.

Naravno, nije dugo trebalo da engleski mediji to shvate kao znak da Sancho stiže u United, te da se svakog dana samo očekuje zvanična potvrda njegovog transfera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Ja igram sa nakim Skotima u lobbyju, jel potpisujem za Celtic???
7 0
red devil mo
Golemo imaju vremena
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi