Kako kladionice vide vječiti derbi Sarajeva i Željezničara?

Bordo tim favorit, Benko i Lendrić izjednačeni

Kako kladionice vide vječiti derbi Sarajeva i Željezničara?

U nedjelju s početkom u 17 sati igra se najveća utakmica bh. klupskog fudbala.

Na Koševu će u okviru 26. kola Premijer lige snage odmjeriti Sarajevo i Željezničar, što je svakako duel koji ovog vikenda privlači daleko najveću pažnju bh. sportske javnosti.

Sudeći prema kladionicama, uloga favorita je na bordo timu, na koji se nudi koeficijent koji varira od 1,90 do 2,10, dok se trijumf Željezničara vrednuje koeficijentom između 3,10 i 3,50 u ovisnosti od kladionice. Prosječna kvota na neriješen ishod je standardnih 3,00.

Kladionice, očekivano, vjeruju u meč sa malo pogodaka, pa se na opkladu 0-2 gola nudi koeficijent od 1,55 do 1,65. 

U domaćim kladionicama će biti moguće kladiti se i na strijelca u gradskom derbiju, a prvi favoriti su naravno Leon Benko i Ivan Lendrić. Na hrvatske napadače Sarajeva i Željezničara nudi se koeficijent 2,80. Nakon njih slijede Amer Bekić, Haris Duljević, Miroslav Stevanović (po 3,50), zatim Tiago, Samir Bekrić i Ševko Okić (po 4,00)...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Interesantno, na listi se nalaze i golmani Bojan Pavlović i Vedran Kjosevski, čiji bi potencijalni pogodak nekome mogao donijeti zaradu od 400 KM na jednu uloženu marku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi