7

Komentari (7)

Dtox
Nije do taktike vec stosu u liverpoolu nakon izgubljene tekme sa atletikom sve misli usmjerene ka revansu
Vienner
Kakvo 3:0 nije.ni u planu ti prognoziras...? Ko je dao atletiku 3 gola u zadnjih 10 godina niko osim Real Madrida
Bhf
Dali ti pratis balet ili fudbal?Juventus ih prosle godine razmontirao na proste faktore,Ronaldo 3 gola zabio sto ce se opet ponoviti sad protiv Liverpoola.
BobPaisley
...daj nemojte me nasmijavati...sada kad fasuju 3:0 na Anfieldu bit ce druga prica,nece ih vise niko kopirati...kakve taktike kakva sranja,pa svakom se desi da izgubi utakmicu.
Samo_Realan
Vidjet ćemo sve je moguce
Red
Cuj kad fasuju 3:0, pa nije ti.ovo Crystal Palace, mislis ako su dobili Barselonu 4:0 prosle godine sad ce svakog otresti na Anfieldu. Simeone bunkeras sa strasnom kontrom. Ako Liverpool prodje, bice na guzove ili nikako, a to sto si ti navijac Liverpoola i nisi objektivan je drugi par cipela.
BobPaisley
@Red...kojom strasnom kontrom,o cemu ti pricas?...29 golova zabili u 26 utakmica u ligi...njima je jedina nada neki slucajni gol nakon prekida kao u onoj prvoj utakmici...samo sto im nije svaki dan praznik pa da to uvijek prolazi...jedva cekam da ih Liverpool natambura pa da cujem onda te price o toj neprobojnoj odbrani.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.