"Kako sam nagovorio Sagnu da dođe? Pa, bio je pijan!"

Predsjednik Beneventa otkrio

"Kako sam nagovorio Sagnu da dođe? Pa, bio je pijan!"

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Manchester Cityja, Bacary Sagna iznenadio je fudbalsku javnost kada je odlučio da potpiše za Benevento koji se grčevito bori za opstanak u Seriji A.

Benevento je i dalje fenjeraš Serije A, ali u ovom klubu ne žele odustati i vjeruju da imaju šansu da izbore opstanak u društvu najboljih. U januarskom prelaznom roku ovaj klub doveo je nekoliko zanimljivih pojačanja, a među njima je i Sagna.

Sagna je do kraja prošle sezone bio u Manchester Cityju, ali je napustio Etihad nakon što mu je istekao ugovor. Prvi dio sezone bio je bez kluba, a onda je odlučio da se vrati na scenu i potpiše za Benevento. Predsjednik ovog kluba Oreste Vigorito objasnio je kako se sve to desilo.

"Zanima vas kako sam ga nagovorio da dođe u Benevento? Pa, mislim da je bio pijan kada je donio odluku. Sreli smo se u Napulju i razgovarali smo. Pričao sam o Beneventu i vidio sam da ima želju da dođe u ovaj klub. Tu je tek nekoliko dana i svima je pokazao da je veliki profesionalac", rekao je Vigorito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi