7

Komentari (7)

Harisss
E neka vas ovakvi kao Mirko z.......ju, neka bas. Husref je trebo pred krupu reci igracima reci da moraju krv pisati a pobjediti jer sve osim pobjede stvara nervozu. A izgleda da ce i ove sezone mrznja ( ne rivalitet) pomoci zrinjskom da po cetvrti put zaredom budu prvi. Husref ce sa trona skinuti Petrovica koji je prije dvije godine izgubio cetiri boda u zadnja tri kola iako su zrinjskog potukli do nogu, cak 0-4. Mi vam se u Cazinskoj Krajini ibretimo kako na ruku idete zrinjskom i gubite titule.
sekac
Vidim Mirko i protiv Goška ste oštečeni ¨penal ¨ a pogotovo ¨vas¨ baš sudije pokradoše
Mirko
Ha ha ha ,Zrinjski u zadnjih 4-5 sezona nabio kompleks sarajevskim klubovima ,ni sa +11 nisu sigurni.Jos iz kola u kolo suci oštećuju Zrinju??.Kompleksi su čudo.
Salah
Malo se LENDOhalo al biće to sve sasvim disciplinski uredno ! DUPLA KRUNA F.K.Sarajevo Sezona 2018-2019 Total: 70 bod :-)
teddy sheringham
A Zrinjski je sposoban pobijediti svih 8 preostalih utakmica?
Salah
Nemože Zrinjski,možda maximalno 17 bodova da uzmu do kraja i to sa Penal taktikom ! Pozz
Edin Merlin
@Salah Svinjski kiksa vec u ovom kolu,krupi treba za opstanak i oni dolaze po bod !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.