Kakuta bi nazad u Chelsea

Mladi Francuz ne želi više na posudbe

Kakuta bi nazad u Chelsea

Mladi francuski internacionalac, Gael Kakuta priznao je da je na pozajmici u ekipi Dijona stekao samopouzdanje, ali da iduću sezonu želi provesti u ekipi Chelsea, čiji je igrač.

Kakuta je prvu polovinu sezone proveo na posudbi u ekipi Boltona, ali se tamo nije nametnuo. Dijon ga je doveo u januarskom prelaznom roku, također na posudbu i zadovoljni su njegovim igrama te ga žele i iduće sezone pozajmiti od londonskih Plavaca.

"Iduće sezone ne želim na posudbu. Igrač sam Chelseaja i želim za njih i igrati. Bilo mi je sjajno u Dijonu, stekao sam njihovo povjerenje, ali smatram da sam napredovao dovoljno da se vratim i zaigram za Chelsea", istakao je mladi U-21 reprezentativac Francuske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.