Kakvo razmišljanje: Dovode Ikera da utješe navijače

Marseille hoće Casillasa

Kakvo razmišljanje: Dovode Ikera da utješe navijače

Edmir Škorić

Iako je imao sjajnu sezonu u Portugalu, Iker Casillas mogao bi karijeru nastaviti u Francuskoj.

Casillas je branio sjajno u Portu prošle sezoone i na početku ove sezone, ali nije isključeno da iskusni golman pređe u Marseille.

Andoni Zubizarreta je nedavno imenovan za sportskog direktora Marseillea, a poznato je kakav on odnos ima sa Casillasom i to je razlog zašto je francuski novinar Bertrand Latour u izvještavanju za RTL kazao da je Marseille ozbiljno zainteresovan za Casillasa.

Casillas ima ugovor do juna 2017. godine s Portom, a postoji mogućnost da produži za još godinu dana. Pa ukoliko ga žele, čelni ljudi Marseillea morat će hitno krenuti u pregovore.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marseille ima užasnu sezonu i vlasnici kluba dovođenjem Casillasa žele da utješe bijesne navijače i da im vrate nadu u bolji i jači klub s Veledromea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi