10

Komentari (10)

Ivica_Osim8
daj ba kakvog sta mu frajr sad uradi kroz pisu na usta 2-1 za Udine
BobPaisley
...odlican igrac,smije i rukama igrati u svom sesnaestercu,njemu se nista ne svira...u 35. minuti covjek hladno rukom izblokira sut prema golu,sudija ni ne pomislja da pogleda VAR,a kamoli da svira penal...smijesno sudjenje i navlacenje za Juventus citave sezone...evo Udinese upravo izjednacio,zna se sta slijedi,penal za Penalda...
vence
E jbga drug..za****o si se..ni penala no qurca i jos Juve izgubio..sad je mjestaljka za kladionicu, ne? :)
BobPaisley
@vence ...nisu uspjeli da se izbore da padnu u sesnaestercu,a sudiji preofirno bilo da im svira penal za padanje na centru terena...ali evo hajde budi realan i kao navijac Juventusa reci je li ono bio cist penal za Udinese i da li bi se ono sviralo za Juventus???
vence
Mnogo slicnih i ocitijih nije svorano za Juventus. Penal je bio sigurno..nego jednostavno nisu okretali dalje kameru..i je li stvarno mislis da im je potrebna pomoc bola sinoc i td da dpdji do skudeta? Treba im bod..vj ni toliko u tri kola..i da neko o tome prica..par kola prije caicedo iz lacija ima pad i 20cm je od golmana odmaknit barem i gleda se VAR i potvrdi se penal, u istom kolu Younga lopta pogadja u ruku, lopta koja je isla diŕektno u gol i ne svira penal i ne zove se VAR..i niko opet ne spominje..al uvijk su sampioni i najbolji trn u oku, bas kao i Real u Spaniji i td..gresaka ima uvijek i u svim utakmicama..al samo se kod velikih prasona digne. Evo, ove sezone se Juventus na tacbi ponudio sa ovom blentom od trenera, al jbga glavni konkurenti vode, pa izgube od Bologne, Leccea, remiziraju sa SPALom i td. P.S. - Gledas Seria A? - Da - Za koga navijas? - Protiv Juventusa :)
vence
Sorry na stamparskim greskama :)
BobPaisley
@vence ...Seriju A pratim iskljucivo zbog nasih reprezentativaca i uvijek navijam za ekipe u kojima igraju pa tako i za Juventus...isto je i sa Romom i klubovima u ostalim ligama gdje ima nasih...ali treba biti realan i reci istinu,a istina je da se Juventus gura vec decenijama,pa nisu slucajno izbaceni u drugu ligu...ali ne mogu ja od navijaca Juventusa ocekivati da budu objektivni i realni i sami to priznaju...zao mi je sto je Serija A od najjace lige na svijetu spala na ovo sto je danas,jer tamo uz EPL ima najvise zanimljivih derbija,a najzasluzniji za tu propast je upravo Juventus koji je sa onom aferom unistio ugled italijanskog fudbala...do duse,da je i u EPL provedena slicna istraga i Manchester United bi prosao isto kao Juventus,ali Englezi nisu zeljeli da upropaste svoju ligu,pa su zazmirili na oba oka na ono sto je radio Manchester United 90.-ih i pocetkom 2000.-tih...
vence
A sta znas ti o tome sto je izbacen i zasto je izbacen Juventus? Zasto drugi, konkretno inter nije kaznjen za isto to..godinu kasnije i zasto je to isto proglaseno kao zastarjel slucaj? Ne mozes procitati nesto i reci uredu je..tako je! Kako neko moze takvo sudjenje prirediti u 21.vijeki koje zavrsi za 10 dana i gdje Juveu nije dozvoljena odbrana i iznosenje odbrane i svjedoka nikako? I znas li da im italijanski savez nudi i nudio povratak oduzetih skudeta? Al imaju problem sto Juventus trazi 444 miliona odstete i to bi naravno odvelo Savez u bankrot i setaju se od suda do suda..i svi se proglasavaju nenadleznim..nadji negdje na netu imas tekst ovako nekako je naslov..zasto je Stara dama platila ceh ili nes slicno. Dalje, ako nekoga guras decenijama kako to da ga izbacis u drugu ligu..kako ih to nisu 2009 i 2010 gurali kad su zavrsavali na sedmom mjestu ? Nije stvar objektivnosti..nego realnosti..ne volim ni ja Real Madrid ali su najveci klub na svijetu i to po trofejima..a o sudijskim greskama mozes do sutra..2016 il 17..kad je Bayern izbacio Juve u 1/4 finala..barem tri direktne sudijske greske su odlucile putnika u polufinale na stetu juventusa..ne vidjoh da je iko o tome pisao i nazvao kradjom ili nesto sl..kazem, samo objektivno. Objektivni navijac Lpoola objektivno sudi Manchesteru, jbga jarane..uskaces sam sebi u usta s tim.
vence
Zašto je Juventus platio ceh? Ukucaj na google i procitaj i ovo nije ni blizu sve, al mozda ti malkice otvori vidike i sta je mafija :)
Bulle
Kako bezveze na 4k nadrealno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.