Kaladze: Džeko je novi Ibrahimović

Gruzijac navija za Bosanca

Kaladze: Džeko je novi Ibrahimović

Gruzijski fudbaler u dresu Milana Kaka Kaladze, koji se trenutno oporavlja od povrede, izjavio je kako bi itekako volio vidjeti Edina Džeku na San Siru naredne sezone.

Kaladze se osvrnuo se i na priču ovog prelaznog roka, odnosno mogućnost da se njegov klub pojača dovođenjem odličnog bosansko-hercegovačkog reprezentativca i napadača njemačkog prvaka Wolfsburga Edina Džeke.

”Džeko je vrlo jak napadač. Sjajan je u realizaciji sa obje noge i glavom. Podsjeća me na Ibrahimovića po pitanju fizičkih predispozicija, iako je ''Ibra'' tehnički ipak potkovaniji”, smatra Kaladze.

Kaladze se s koljenom mučio već nekoliko godina, pa je prošle sezone odigrao samo 11 utamica za Milan.

”Stvarno sam dobro. Gotovo sam već spreman za povratak treninzima sa saigračima. Imam zakazanu kontrolu 4. jula, kada će mi, nadam se, doktor dati zeleno svjetlo za povratak na teren”, kaže Kaladze.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.