Kalajdžić: Želja nam je pobjeda protiv Jedinstva

Trener Veleža zadovoljan igrom protiv Travnika

Kalajdžić: Želja nam je pobjeda protiv Jedinstva

M. Maksimović

S bodom nade novu sezonu u Prvoj ligi FBiH započeo je Velež. Mostarsci su pomalo iznenađujući bod otkinuli favorizovanom Travniku u utakmici koja je uz malo sreće mogla otići i na njihov mlin.

“Prezadovoljni smo rezultatom. Objektivno, pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Ono što je važno istaći je da nismo bili podređen protivnik. Kada znamo u kakvoj smo situaciji otišli na gostovanje, obzirom da neki igrači još nisu fizički spremni, možemo biti zadovoljni. Zahvaljujem navijačima koji su nas na pravi način podržali“, izjavio je trener Avdo Kalajdžić.

U narednom kolu Velež će već za vikend u Vrapčićima ugostiti Jedinstvo iz Bihaća.

“Bod iz Travnika će pravu vrijednost dobiti ukoliko na narednoj utakmici protiv Jedinstva ne osvojimo sva tri. Oni su izgubili u prvom kolu i sigurno će tražiti da to nadoknade kod nas, međutim mi imamo svoj cilj. Nova uprava nam je dala nadu i povjerenje, a ovaj rezultat je dobar početak za postavljanje kluba na zdrave noge. Nadam se da ćemo uz podršku naših navijača osvojiti bodove“, dodao je Kalajdžić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije