Ćemalović: Remi je najrealniji ishod meča

Travnik i Velež remizirali na Piroti

Ćemalović: Remi je najrealniji ishod meča

M. Maksimović

Mladi Veležov napadač Dino Ćemalović jučer je bio jedan od boljih u timu Rođenih. Mostarci su u Travniku kod favorizovanog domaćina otkinuli bod, a sa malo više sreće mogli su osvojiti i puni plijen. Ćemalović žali zbog prilika koje su prouštene, ali je zadovoljan konačnih ishodom meča.

“Objektivno, rezultat 1:1 vjerovatno je najrealniji ishod jučerašnje utakmice koja je bila dosta tvrda i neizvjesna. Imali smo prilike i mogli smo i pobijediti, baš kao što je mogao i Travnik koji je također u nekoliko navrata propustio dobre prilike“, prisjetio se Ćemalović u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

 

Ćemalović je optimističan pred susret drugog kola u kojemu će Velež u Mostaru ugostiti Jedinstvo. Nada se i prvoj prvenstvenoj pobjedi nakon gotovo godinu dana posta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

“Mlada smo ekipa koja je željna dokazivanja i dobrih rezultata. Protiv Jedinstva se nadamo prvom trijumfu koji bismo proslavili sa navijačima koji su nam u Travniku davali pravi vjetar u leđa. S ovakvim navijačima i ljudima koji su tu sa nama, sigurno možemo napredovati iz utakmice u utakmicu“, dodao je Ćemalović, uz želje za brz oporavak napadaču Travnika Irhanu Smajiću koji je jučer slomio nogu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi