Kalou: Abramovič je jedini šef u Chelseaju

Kalou: Abramovič je jedini šef u Chelseaju

Nekadašnji napadač Chelseaja, Salomon Kalou izjavio je kako je vlasnik kluba, Roman Abramovič ključan u svim uspjesima kluba sa Stamford Bridgea.

Tokom Kalouovog vremena provedenog u Plavcima promijenilo se dosta trenera među kojim su Andre Villas-Boas, Jose Mourinho i Roberto Di Matteo.

 

"Vlasnik nas je uvijek podsjećao da je on glavni i to je uvijek palilo. Došao je dva puta i rekao nam to. Uradio je to jednom za vrijeme Carla Ancelottija i osvojili smo dva trofeja, uradio je to i kada je Andre Villas-Boas otpušten i tada smo osvojili LIgu prvaka", istakao je napadač dodavši na kraju:

 

"Igrači Chelseaja se ne plaše vlasnika. Ipak, on ne priča mnogo, tako da kada priča, mi slušamo. Sviđa mi se Roman kao osoba".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

27-godišnji napadač je nakon šest godina provedenih u Londonu prešao u redove Lillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti