Kamenici definitivno otkaz u Crnoj Gori

Debakl u predkvalifikacijama za SP presudio

Kamenici definitivno otkaz u Crnoj Gori

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački rukometni stručnjak i nekadašnji trener sarajevske Bosne, Kasim Kamenica, nije više selektor Crne Gore.

Naime, nakon debakla u predkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj, čelni ljudi crnogorskog rukometnog saveza odlučili su se zahvaliti na saradnji Kamenici.

Nekadašnji trener Studenata bio je v.d selektor Crne Gore, no pretpostavljalo se da će Kamenica potpisati četvorogodišnji ugovor sa crnogorskim rukometnim savezom.

Međutim, debakl u predkvalifikacijama za SP primorao je Crnogorce da se zahvale Kamenici, a na njegovo mjesto postavljen je Miško Popović koji je od januara ove godine vodio kadetsku reprezentaciju Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.