Kamerunci poslali mail na pogrešnu adresu, pa ostali bez zvijezde Bayerna u dva važna meča

Nevjerovatan gaf

Kamerunci poslali mail na pogrešnu adresu, pa ostali bez zvijezde Bayerna u dva važna meča

Edmir Škorić

Eric Maxim Choupo-Moting je trebao da bude jedna od uzdanica kamerunske reprezentacije, no greškom nije dobio poziv.

Bizarno da bizarnije ne može biti, ali iz Kamerunskog nogometnog saveza su greškom poslali mail na vlastitu adresu, umjesto na adresu Bayerna i Choupo-Motinga.

Kada su shvatili šta su napravili u Savezu, već je bilo kasno, ostali su bez jednog od najboljih igrača za naredne mečeve.

Bayernovom napadaču zbog greške nikada nije stigao poziv, a u reprezentaciji Kameruna su prethodno imali osjećaj da ih je bivši igrač PSG-a izdao.

"Kontaktirao sam Bayern i oni su potvrdili da im nije stigao poziv. Očito je poziv poslan na pogrešnu adresu i to su tek sada skontali. To je nedostatak profesionalnosti", kazao je Choupo-Moting.

Stoga će propustiti dva važna meča u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, a u Kamerunu će morati da porade na stručnosti unutar nogometnog saveza i same reprezentacije.

Top Komentari

rocccavela
Skoricu kako mozes napisati da su kasno skontali kao prevod intervjua? Valjda su kasno shvatili, nije ti ovo druzenje sa ostatkom nepismenih kolega sa portala.
18 0
Alpasinacxx
Želji se smijali što ne znaju uplatnicu popuniti, evo ima i gorih. :D
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti