Kamerunac Arnold Belibi na probi u NK Vitez

Nastupao u Mađarskoj i Švedskoj

Kamerunac Arnold Belibi na probi u NK Vitez

S. Mlaćo

Nogometaši Viteza vode grčevitu borbu za opstanak u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje, a već sutra će u prvom susretu 8. kola Lige za opstanak u goste Širokom Brijegu.

Sve misli nogometaša Viteza podređene su sutrašnjem meču, a na treningu ovog tima pojavio se i Kamerunac Joseph Arnold Atangana Belibi.

Belibi je rođen 14.04. 1992.godine u Kamerunu, a igrao je za Kecskemeti TE u Mađarskoj i Brommapojkarnu iz Švedske.

Ovaj Kamerunac u dosadašnjoj karijeri upisao je i osam nastupa za U-20 reprezentaciju Kameruna uz dva pogotka, te tri nastupa za U-23 reprezentaciju Kameruna.

Posljednji nastup za U-23 selekciju svoje zemlje imao je 2015. godine protiv Sijera Leonea, a od oktobra 2016. godine je bez kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima će se pokušati nametnuti stručnom štabu NK Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi