Kamerunac Clovis novi igrač Sloge iz Ljubuškog

Nakon neuspješne epizode u Čeliku

Kamerunac Clovis novi igrač Sloge iz Ljubuškog

Nogometaši Sloge iz Ljubuškog, koji se takmiče u Drugoj ligi FBiH naredne sezone imaju za cilj ući u viši rang, a trener ovoga kluba Ibro Rahimić želi dodatno osnažiti svoju ekipu.

Prvo pojačanje ekipe iz Ljubuškog dolazi iz zeničkog Čelika, a riječ je tamnoputom Kameruncu Nglame Clovisu, koji je u prošloj sezoni u dresu Zeničana zabilježio samo dva nastupa.

Kamerunac igra na poziciji napadača, a nastupao je i za U-20 selekciju svoje zemlje. Ovaj 22-godišnjak nadaju se u Ljubuškom pojačat će konkurenciju u napadu, te pomoći klubu da se naredne sezone plasira u Prvu ligu FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti