Kane brutalno ponizio poznatog engleskog novinara

Nije mogao biti bolji komentar

Kane brutalno ponizio poznatog engleskog novinara

E. Čaušević

Napadač Tottenhama, Harry Kane, jučer je ponovo pokazao da je trenutno možda i najbolji napadač u Engleskoj nakon što je u velikom gradskom derbiju srušio Arsenal.

Tottenham je pred domaćim navijačima savladao ljutog rivala sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je upravo Kane početkom drugog poluvremena. Poznato je da je Kane izuzetno atkivan na društvenim mrežama, te da često zna nasmijati svoje fanove.

Tako je bilo i nakon jučerašnje utakmice kada se oglasio napadač Tottenhama komentarom na objavu engleskog novinara Piersa Morgana koji je poznat kao veliki navijač Arsenala. Morgan je objavio fotografiju aludirajući da jedva čeka vidjeti najboljeg napadača u Evropi na sceni, po njegovom mišljenju Aubameyanga.

Aubameyang je na 117 utakmica u zadnje tri sezone postigao 100 golova, dok je Kane na isto toliko utakmica postigao osam golova manje. Nakon što je odlučio derbi Kane se oglasio na komentarom na ovu objavu kojom je brutalno uzvratio Morganu, ali i svim navijačima Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi