Kane: Danas je izgubio bolji tim
Foto: EPA

Nakon poraza od Chelseaja

Kane: Danas je izgubio bolji tim

Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane bio je razočaran nakon današnjeg poraza od Chelseaja (4:2) u polufinalu FA Kupa.

Kane je bio strijelac prvog pogotka za Spurse na Wembleyju, ali to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da izvuče nešto više od poraza.

"Danas smo odigrali odličnu utakmicu i mislim da je na kraju bolji tim izgubio. Tako je to nekada u fudbalu. Razočaran sam, ali ponosan na predstavu koju smo pružili protiv Chelseaja", rekao je Kane.

Tottenham je danas izgubio svoje već sedmo polufinale FA Kupa u historiji, pa je po tome najneuspješniji klub u ovom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi