Pochettino: Kane je naš Messi

Hvalio napadača Pijetlova

Pochettino: Kane je naš Messi

Argentinski stručnjak na klupi Tottenhama Mauricio Pochettino veoma je sretan nakon povratka napadača Harryja Kanea, koji se oporavio od povrede članka.

Kane je spreman za današnji meč protiv Watforda na domaćem terenu, samo je pitanje da li će početi od prve minute ili će ući sa klupe za rezerve.

Pochettino je pred današnji susret rekao da je nepotrebno govoriti koliko Kane znači za njegovu ekipu, te da je on u Tottenhamu kao Messi u Barceloni.

"Nije bitno da li će Kane početi od prve minute ili ne, on je jedan od naših najboljih igrača. U Barceloni Messi je bio povrijeđen mjesec dana, ali Barca je pobjeđivala, a kada se Messi vratio, ne možete mu reći 'pa eto, ne znam'. Vidjet ćemo hoće li biti u prvoj postavi ili ne, ali sretan sam što je spreman", rekao je Kane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Tottenham i Watford otvaraju program 31. kola Premiershipa utakmicom od 13.30 sati na White Hart Lineu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi