Kane se našao u nezgodnoj situaciji nakon sporne situacije i brzo je požalio zbog svoje izjave
Kane je na kraju rekao da je umor kriv što je Sokratis reagovao kako je reagovao i da je situacija 50-50

Igrač Tottenhama nije mogao izbjeći komentarisanje

Kane se našao u nezgodnoj situaciji nakon sporne situacije i brzo je požalio zbog svoje izjave

S. Pašalić

Arsenal i Tottenham su jučer odigrali londonski derbi, a rezultat je na kraju bio 2:2.

Spursi su golovima Eriksena i Kanea poveli sa 2:0, ali je Lacazette vrlo brzo smanjio na 2:1. Aubameyang je u drugom poluvremenu postigao gol za konačnih 2:2.

Ipak, tokom utakmice se desio i drugi sporni trenutak nakon što su Harry Kane i Sokratis Papastathopoulos imali duel u šesnaestercu Arsenala, a glavni sudija nije odlučio da dosudi penal za goste.

Kane je po mišljenjima mnogih prelako pao nakon kontakta sa igračem Arsenala te je više odglumio svoj pad.

Igrač Spursa se nakon utakmice našao u nezgodnoj situaciji kada je davao izjavu za Sky Sports, a zatim je na ekranu gledao duel sa Sokratisom i morao ga je komentarisati.

Na pitanje je li smatra da je penal trebao biti dosuđen, Kane je tvrdio: "Mislim da jeste. Morao bih to pogledati ponovo."

I baš tada se pojavio snimak spornog trenutka na ekranu, a Kane je pomalo zbunjeno komentarisao:

"Bila je to faza igre u kojoj ste umorni. On je bio umoran kada je napravio taj potez. Ako sam na centru, dobit ću ga. Ali kada ste u šesnaestercu, to je otprilike 50-50", rekao je Kane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Enchy
Jel ovaj što je pisao tekst gledao utakmicu možda? Jer nije zbog ovog duela ni dosuđen penal... Penal je sviran zbog starta Xhake... I uopšte o njemu ga i nisu pitali... cccc
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi