Kane se oporavio od povrede

I dalje upitan za Real Madrid

Kane se oporavio od povrede

Endin Čaušević

Napadač Tottenhama Harry Kane propustio je za vikend veliki derbi protiv Manchester Uniteda.

Ubitačni napadač londonskog kluba je zbog problema s povredom zadnje lože bio primoran da propusti utakmicu protiv Manchester Uniteda iako se špekulisalo da bi mogao zaigrati na Old Traffordu. No, u Tottenhamu ništa nisu željeli da rizikuju jer se nadaju da bi mogao zaigrati sutra protiv Real Madrida.

Kane se danas vratio treninzima, te je uspio da odradi cijeli trening sa ostatkom ekipe. Ipak, bilo je vidljivo da sjajni napadač ne trenira punom snagom, ali svakako da navijače Tottenhama može radovati činjenica da se oporavio od povrede.

Međutim, još uvijek je upitno da li će Kane biti spreman za utakmicu protiv Real Madrida koja se igra sutra na Wembleyju. Mauricio Pochettino izjavio je nakon treninga da će konačnu odluku o tome donijeti nekoliko sati prije početka utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti