Kanerva: Petev je imao samo dva dana da spremi utakmicu, sastav nećemo još otkriti
FOTO: EPA

Selektor Finske pred duel sa BiH

Kanerva: Petev je imao samo dva dana da spremi utakmicu, sastav nećemo još otkriti

Haris Zilić

Fudbalsku reprezentaciju BiH sutra u Helsinkiju sa početkom od 20:45 očekuje kvalifikacioni duel za SP 2022. godine protiv selekcije Finske.

Selektor Finaca Markku Kanerva je na press konferenciji najavio sutrašnji dvoboj.

"Ivaylo Petev, novi selektor reprezentacije BiH imao je dva dana da pripremi utakmicu protiv nas, vrijeme će pokazati da li je uspio u tome. Pred nama je teška utakmica, ali dat ćemo sve od sebe da sutra dođemo do pobjede. Motivacija je na visokom nivou, igrači jedva čekaju da sutra izađu na teren. Nećemo još otkriti sastavm objaviti sutra pred utkamicu, jer imamo još nekoliko dilema, ali ne sumnjam da ćemo na igru BiH odgovoriti na najbolji mogući način", rekao je Kanerva.

Finci će u četiri dana odigrati dva kvaifikaciona duela, obzirom da 27. marta gostuju selekciji Ukrajine u Kijevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije