Kante: Dva su razloga što sam izabrao Chelsea

Kante otkrio

Kante: Dva su razloga što sam izabrao Chelsea

Francuski vezni fudbaler N'Golo Kante jučer je i zvanično postao novi član Chelseaja.

Kante je oduševljen nakon ovog transfera, a nakon što je stvar ozvaničena on je otkrio i razlog zašto je odabrao baš ekipu sa Stamford Bridgea.

"Ovog ljeta odlučio sam da pređem u Chelsea. To je sjajan klub koji je nedavno angažovao sjajnog trenera i imaju visoke ambicije. Ciljevi kluba i razgovor sa trenerom bili su razlozi da izaberem Chelsea i da počnem novu avanturu u karijeri", rekao je Kante.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da su za usluge ovog sjajnog veznog fudbalera bili zainteresovani i Manchester United te Real Madrid, ali Chelsea je na kraju ipak bio najkonkretniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi