Kante se srušio na treningu, igrači Chelseaja ostali u šoku

Drama na treningu Plavaca

Kante se srušio na treningu, igrači Chelseaja ostali u šoku

Endin Čaušević

Prava drama dešavala se na treningu Chelseaja u petak pred derbi meč protiv Manchester Cityja koji se igrao jučer na Etihadu.

Plavci su poraženi od Cityja sa minimalnih 1:0, ali navijačima londonskog kluba nije bilo jasno zbog čega N'Golo Kante nije bio u konkurenciji za ovaj meč. Međutim, engleski mediji uspjeli su danas otkriti dramu koja se u petak dešavala na treningu ovog kluba.

Naime, Kante se u toku treninga srušio na teren jer je ostao bez svijesti, a saigrači su ostali u šoku. Ljekarski tim je brzo reagovao i francuski fudbaler je otišao na dodatne hitne preglede u obližnju bolnicu.

Prema pisanju Telegrapha, Kante je prošao niz testova kako bi se otkrilo da li je sve u redu s njegovim srcem. Navodno, nisu otkrili nijedan problem i poručili su da Kante nema srčanih smetnji. Antonio Conte odlučio je poslušati savjet ljekara i odmoriti Kantea za meč protic Cityja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti