Kao da igraju amateri: David Silva i Aguero iskoristili poklon odbrane Schalkea

Manchester City vodi sa 1:0

Kao da igraju amateri: David Silva i Aguero iskoristili poklon odbrane Schalkea

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja igraju trenutno u gostima protiv Schalkea prvi meč osmine finala Lige prvaka.

City je preuzeo incijativu od prve minute i imali su odličnu šansu već u sedmoj minuti. Fantastično su odigrali akciju iz uigranog prekida, ali je golman domaćih nekako uspio da zaustavi udarac Aguera.

Schalke je nekako uspio da parira igri gostiju, ali u 18. minuti nevjerovatna greška odbrane ovog tima. Jedan od igrača Schalkea je ostao ležati na zemlji i svi su očekivali da će se lopta izbaciti, ali to domaći nisu uradili.

Odbrana Schalkea napravila je nevjerovatnu grešku koju je iskoristio David Silva i asistirao za Aguera koji lagano šalje loptu u mrežu za 0:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mmmaa
de dajte malo bolje snjimke nista se ne vidi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi