Kao da je stao svijet: Nezapamćena tuga i suze u Skoplju
FOTO: Ekipa.mk

Makedonci neutješni

Kao da je stao svijet: Nezapamćena tuga i suze u Skoplju

A. Čaušević

U sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine u Skoplju su se sastali Sjeverna Makedonija i Španija. 

Domaćini su igrali odličan meč, bili su ravnopravan protivnik, ali su na kraju izgubili s minimalnih 0:1, odlučio je gol iz penala u 83. minuti kojeg je zabio Duro.

Makedonci su u 88. minuti mogli doći do velikog boda s kojim bi ostali u borbi za drugo mjesto, ali Mitrovski nije bio precizan.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka mladi igrači iz Sjeverne Makedonije su bili neutješni. Jecali su u suzama, neki su se valjali po terenu od silnog razočaranje, neki su stavili dres preko glave od tuge.

Bile su to zaista scene koje moge podariti samo fudbal. Selektor Bobi Milevski je pokušavao da ohrabri svoje izabranike, međutim njegovi pokušaji su bili uzaludni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi