Kao iz najboljih dana: Hat-trick Milana Đurića!
Milan Đurić je sa svoja tri gola bio najzaslužniji za pobjedu svoje ekipe

Bivši reprezentativac BiH je odigrao utakmicu za pamćenje

Kao iz najboljih dana: Hat-trick Milana Đurića!

S. Pašalić

Ekipa Salernitane je na svom terenu ugostila Cittadellu i stigla do pobjede rezultatom 4:2.

Domaći su sjajno otvorili utakmicu nakon što je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić u 6. minuti pogodio za vodstvo od 1:0.

Gosti su vrlo brzo stigli do preokreta nakon što su Moncini u 13. i Iori u 19. minuti postigli golove.

U drugom poluvremenu Salernitana pravi preokret i stiže do pobjede. Prvo je Milan Đurić u 59. minuti svojim drugim golom na ovoj utakmici izjednačio rezultat na 2:2.

Samo tri minute kasnije domaći stižu do vodstva kada je Minala postigao gol. U 71. minuti Đurić stiže do svog hat-tricka i potvrđuje pobjedu Salernitane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klub Milana Đurića je odigrao 31. utakmicu u Seriji B i trenutno je na 12. mjestu sa 38 bodova i još uvijek ima šanse da dođe do 8. mjesta na tabeli i play-offa za ulazak u Seriju A.

Top Komentari

Benjamingst
On bi trebao biti pozvan u reprezentaciju....
3 0
Mele
Povrede su ga udaljile, polako se vraca u formu, ali moze on jos puno bolje da igra i zabija golove.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi