Kao Modrić: Neymar psovao slovenačkom sucu

Dobio žuti karton

Kao Modrić: Neymar psovao slovenačkom sucu

Teme:

Neymar je postao drugi fudbaler nakon Luke Modrića kojeg je kamera uhvatila kako psuje slovenačkom sudiji Damiru Skomini. 

U susretu Lige prvaka između Borussije M'Gladbach i Barcelone više razloga za slavlje je imao katalonski klub koji je slavio sa 2:1, a zanimljiva situacija se dogodila za vrijeme rasprave između Neymara i Skomine.

Nakon što je Slovenac dosudio nešto što se Neymaru nije svidjelo, uslijedile su psovke u pravcu Skomine kojem je brazilski fudbaler navodno opsovao majku. Barem tako tvrde španski čitači s usana. 

Skomina to nije tolerisao i pokazao je odmah žuti karton Neymaru. Sporna situacija na videu je u 5.15 minuti.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti