10

Komentari (10)

Malmi_Suomi
I ono igra " VELIKOG MU"??? Pokkakkukim im se i na Ronalda i na Pogbu i na sve strašne i fakat svjetske klase imena koja imaju ali onako igrati protiv jednog West Hama Ili Watforda nedavno. Da skratim... SRAMNO šta se desi sa onim MU koji je pokazivao drugima kako se igra lopte. Ovo je fujjj. I dabogda opet četvrtkom igrali ko kada je IbrahimoviĆ bio. Čengić " Villa" za MU je Tito.
Ade1
ma gledo se VAR, tvrda utakmica United se jos trazi ali u odbarn se vidi malo napredak ne ispadaju ko prije uglavnom GGMU
user1636219156
majku im cigansku ****m metar offside bio
emir_89
Cigane pregledaj malo pa komentarisi #GGMU
hake
Ćoravi smetljaru, de sutra odmah do oftamologa skokni.
Sanin_Mostar
Samo doktore kad vec pises da je prokljucao stadion,mogao si nam video ponuditi da vidimo kako kljuca Old Trafffordd
Viper20
Puno posla za kvazi novinare
azz33333
U vrijeme fergusona MU je rjesevao utakmice u prvom pol. Mozes li nam pojasnit sta je to kao u fergijovo vrijeme jer ti je naslov vise nego glup
hake
@azz33333 ne možeš ti znati šta je "Fergie time" kad si gledao tri ipo utakmice od Uniteda. Da je suprotno, onda bi znao šta je vrijeme iza 90.minute značilo.
Viper20
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.