"Kao nov": Fudbaler Watforda ponovo na treningu nakon pozitivnog testa i izolacije
Foto: Screenshot

Adrian Mariappa može nastaviti sa radom

"Kao nov": Fudbaler Watforda ponovo na treningu nakon pozitivnog testa i izolacije

Teme:

Iskusni štoper Watforda Adrian Mariappa se danas vratio treninzima nakon perioda samoizolacije zbog pozitivnog testa na Covid-19.

Mariappa je bio jedan od šestorice pozitivnih u Premier ligi nakon prve runde testiranja. Pored Mariappe tada su pozitivna na koronavirus bila i dvojica članova osoblja Watforda.

Nakon što su rezultati testova stigli, svi su morali u obaveznu sedmodnevnu izolaciju.

Period izolacije je prošao, a Mariappa se danas vratio i na treninge.

Watford je objavio kratki video snimak Mariappe, a reprezentativac Jamajke djeluje "kao nov", kao da nikakvih posebnih problema nije ni imao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Mariappa je bio iznenađen kada je saznao da je pozitivan na Covid-19, s obzirom da je istakao da se pridržavao svih preporučenih mjera, te da skoro nije napuštao svoj dom tokom pandemije.

Top Komentari

kajzerfrancbekenbauer
Pa sta si ocekivao da ce imat transplataciju pluca?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi