Kap koja je prelila čašu? Uprava Arsenala razbijesnila navijače uoči finala Evropske lige
Navijači Arsenala neće moći na Emiratesu pratiti finale Evropske lige

Kao da nije bilo dovoljno to što se finale igra u dalekom Bakuu

Kap koja je prelila čašu? Uprava Arsenala razbijesnila navijače uoči finala Evropske lige

S. Pašalić
Teme:

Arsenal će krajem ovog mjeseca odigrati finale Evropske lige protiv Chelseaja.

Utakmica će se igrati u Bakuu 29. maja, a UEFA je odlučila da oba kluba dobiju samo po 6.000 ulaznica iako je kapacitet stadiona 70.000 mjesta.

Mnogi navijači su ostali razočarani i planirali su da će možda na stadionu Arsenala pratiti finale, ali sada su dobili još jednu lošu vijest.

Naime, Arsenal je na svojoj internetskoj stranici objavio da neće organizovati praćenje utakmice na velikim projekcijskim ekranima iako je to bio slučaj u prethodnim mečevima.

Kako se navodi, razlog je što su na Emiratesu počeli "veliki radovi", ali engleski mediji su saznali da se zapravo radi o poboljšanju uslova za one malo bogatije navijače Topnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pravi se novi objekat u kojem će navijači sa nešto dubljim džepom imati izvrstan pogled na teren uz visokokvalitetne i raznovrsne opcije hrane i pića. Također će moći uživati i u obnovljenom Champions baru i apartmanu Highbury.

Ovo je samo još dodatno povećalo bijes navijača Arsenala koji već sad plaćaju neke od najviših cijena za sezonsku kartu u svijetu, a sada neće moći gledati svoj tim na velikom platnu na Emiratesu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi