Kapa do poda: Magičan gol Salaha obilježio noć!

Egipćanin se igrao s protivnicima

Kapa do poda: Magičan gol Salaha obilježio noć!

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su u gostima deklasirali Porto sa 5:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Redsi su odigrali još jedno odličnu utakmicu i pokazali da se nalaze u fantastičnoj formi. Hat-trick na Dragau upisao je Sadio Mane, dok su po jedan gol dodali Mohamed Salah i Roberto Firmino.

Međutim, posebno impresivan bio je gol Salaha. Egipćanin je prihvatio odbijenu loptu nakon čega se poigrao s golmanom Porta i defanzivcem ove ekipe i poslao je loptu u mrežu. Za Salaha je ovo bio već 30. gol u svim takmičenjima ove sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi