Klopp: Možemo svakome parirati

Menadžer Liverpoola

Klopp: Možemo svakome parirati

Pred fudbalerima Liverpoola danas je meč osmine finala Lige prvaka.

Redsi će u gostima odmjeriti snage sa Portom, a budući da se očekuje prolaz engleske momčadi, mnogi su željeli čuti što misli Klopp o potencijalnim duelima sa Manchester Cityjem, PSG-om...

"Možemo da se nosimo sa bilo kim od njih. Vjerovatno najjači fudbalski tim u Evropi je Manchester City. Igrali smo s njima dva puta i to na vrlo visokom nivou, dok je sa PSG-om malo drugačije. Ali ne planiram previše da se bavim njima. Znam da, ako se susretnemo, mi možemo da pobijedimo", kazao je Klopp.

Ipak, svjestan je Klopp da njegov tim najprije mora eliminisati Porto.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo je najveće klupsko takmičenje. Iskustvo me naučilo da je to ipak fudbal i da pobjeđuje bolji tim. Mi imamo sasvim dobre igrače. Duga je pauza bila između grupne faze i ovog dijela, ali čekali smo ovaj trenutak i sada to treba da pokažemo", istakao je trener Liverpoola.

Porto i Liverpool se sataju večeras od 20:45 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi