Kapa do poda: Salah usrećio malog navijača Liverpoola

Poklonio mu dres

Kapa do poda: Salah usrećio malog navijača Liverpoola

Endin Čaušević

Liverpool je sinoć bio nadomak pobjede u derbiju protiv Tottenhama, ali je londonski klub u posljednjim sekundama došao do boda kada je iz penala pogodio Harry Kane.

Još jednu fenomenalnu utakmicu odigrao je Mohamed Salah koji je postigao oba gola za Redse. Posebno impresivan bio je drugi gol nakon što je Egipćanin napravio dar-mar u odbrani Pijetlova, a zatim je zakucao loptu u mrežu londonskog kluba.

Salah je za kratko vrijeme postao jedan od najomiljenijih igrača na Anfieldu, a nakon sinoćnje utakmice pokazao je veličinu i usrećio je dječaka koji se nadao da će dobiti njegov dres. Egipćanin je uočio "transparent" ovog dječaka i nakon utakmice mu je poklonio svoj dres.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti