Pravi primjer za sve

Kapa do poda: Seneglaci ostali da očiste smeće s tribina

Endin Čaušević

Selekcija Senegala jučer je u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva savladala Poljsku sa 2:1.

Senegalci su tako uspjeli da naprave veliki korak prema nokaut fazi i pokazali su da imaju kvalitet da se nose sa svakim protivnicima. Ova selekcija imala je veliku podršku s tribina, a navijači Senegala oduševili su javnost nakon što je utakmice završila.

Naime, skoro svi navijači Senegala ostali su na tribinama sat vremena nakon što je utakmica završena kako bi očistili smeće koje je ostalo iza njih. Senegalci su počistili sav nered, odnosne smeće koje je ostalo na tribinama.

To je iznenadilo zaposlenike na stadionu koji su tako imali dosta manje posla jer su imali jako dobru pomoć. Potez navijača Senegale je zaista za svaku pohvalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi