Kapisoda i Melić na spisku selektora CG

Kapisoda i Melić na spisku selektora CG

A. Beganović

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Ranko Popović, saopštio je spisak od 19 igrača na koje računa za tri preostala meča u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Austriji 2010. godine. 

Ranko Popović i ovaj put je povjerenje ukazao Fahrudinu Meliću i Petru Kapisodi, krilnim igračima našeg najuspješnijeg rukometnog kluba, Bosna SO.

Crna Gora do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dva meča igra kod kuće, oba u Nikšiću, protiv Turske 10. juna i Poljske 17. juna, te jedan u gostima, protiv Rumunije, koji se igra 13. juna u Bukureštu.

Crna Gora nalazi se u grupi 1 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i nakon pet odigranih kola zauzimaju 4. mjesto na tabeli sa četiri osvojena boda, te sa minimalnim izgledima da se plasiraju u završnicu.

Spisak rukometnih reprezentativaca Crne Gore:

Golmani: Goran Stojanović (Gummersbach), Milan Kosanović (Energia Panduri), Golub Doknić (Konversano)
Lijeva krila: Petar Kapisoda (Bosna SO), Igor Marković (Lovćen )
Desna krila: Aleksandar Svitlica (Granollers), Fahrudin Melić (Bosna SO)
Pivoti: Mladen Rakčević (Vardar), Marko Pejović (Lovćen), Nemanja Grbović (Budućnost)
Lijevi bekovi: Vladimir Osmajić (Pick Seged), Novica Rudović (Aratte), Žarko Pejović (Sporting)
Srednji bekovi: Draško Mrvaljević (Cimos), Mirko Milašević (Budućnost), Vasko Ševaljević (Lovćen)
Desni bekovi: Zoran Roganović (Lund), Žarko Marković (Veszprem), Igor Bakić (Budućnost)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti